Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 377 jobs
Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter en 18 jaar of ouder? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar?
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
Als Jobstudent combineer je het werken in de winkel met jouw opleiding. In de winkel zorg je er samen met je team voor dat de winkel er tip top uitziet.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Als student winkelmedewerker stel je jouw goede humeur, professionalisme en dynamisme ten dienste van onze…
Ben jij een gepassioneerde sporter? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Heusden-Zolder
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van het magazijn: Je bent minimum 18 jaar.
Voor een sportwinkel te Paal zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa.
Jumpsquare
Hasselt
Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de leisure sector met de ambitie ‘jumpen de nummer 1 vrijetijdsbesteding van Europa te laten worden…
Voor een bedrijf in Beringen zijn we op zoek naar studenten die elke week zondagnacht kunnen werken van 23u tot maandagochtend 6u.