Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 666 jobs
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde watersporter (zwemmen, surfen, zeilen, duiken, kajak, sup,...)? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde skieër/snowboarder? Ben je op zoek naar een studentenjob voor de komende weken/maanden?
Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met…
Agilitas
Heusden
Als jouw antwoord op al onderstaande vragen volmondig 'JA' is... Hebben wij de studentenjob van jouw dromen gevonden! Ben jij ouder dan 21?
Agilitas
Ghent
Ben jij elke maandag, tot eind december beschikbaar om een centje bij te verdienen en fysiek werk schrikt jou niet af? Werkzekerheid tot en met eind december.
Agilitas
Ghent
Ben jij een enthousiast en joviaal persoon, opzoek naar een studentenjob? Geniet je van klantencontact en kan je zelfstandig werken?
Infinity Jobs België
Oosterzele
Voor een nieuwe bakkerij te Balegem zijn wij dringend opzoek naar studenten of Flexi's. Het afwerken van de koeken. Loon is volgens de wettelijke barema's.
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Maar ook voor de 10.000 medewerkers die op hun beurt de…
FITCHEN
Ghent
De functie omvat voornamelijk afwassen en het correct plaatsen van goederen. Er is een interne opleiding maar werkervaring is een vereiste.
Voor een groot bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een Administratieve student(e): Allerhande ondersteunende taken voor de administratief medewerker.