Studenten jobs in Aalst

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 224 jobs
Studenten om het vast personeel te vervangen. Wanneer we op zoek zijn naar studenten in deze regio, zullen we u persoonlijk contacteren.
Voor 22, 23 en 24 november zijn we op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste studenten en flexijobbers om te werken op een kleding outlet te Wieze.
Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis
Aalst
Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten verpleegkunde die bereid zijn om tijdens de weekends bij te springen op onze verpleegafdelingen.
Agilitas
Erembodegem
Voor een gekende retailketen zijn we op zoek naar extra studenten, bij voorkeur studenten met een lesvrije dag in de week. Een greep uit het takenpakket:
Voor een pop-up bar in Moorsel zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken in de maand september en eventueel ook oktober. Wat wij van jou vragen:
Katrijn Geets
Aalst
Als hoofdverpleegkundige in De Mouterij leid je een team van verpleeg- en zorgkundigen op een coachende doch sturende manier.
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt studenten om ons vast personeel tijdens het schooljaar te vervangen. Je hebt een verzorgd voorkomen.
Voor onze klant, een supermarkt in Zele, zijn wij op zoek naar studenten die zowel in de periode juli-augustus, als in het weekend kunnen werken.
Sint-Jozefkliniek
Bornem
Tijdens het weekend, vakantieperiodes of de zomermaanden stellen we heel wat studenten in vzw AZ Rivierenland te werk.
Agilitas
Lochristi
Deze vacature staat bovendien open voor zowel studenten als uitzendkrachten. Voor een bloeiende horecazaak te Lochristi zoeken wij op regelmatige basis mensen…