Studenten jobs in Enghien

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 48 jobs
Pairi Daiza zoekt getalenteerde studenten. WANT IN DE MOOISTE TUINEN SCHUILEN DE GROOTSTE TALENTEN... PAIRI DAIZA, UITGEROEPEN TOT MOOISTE DIERENTUIN VAN BELGIË…
Johan Van Rode
Humbeek
Wij zoeken hulp bij de productie en het marktklaar maken van de sierplanten. U werkt zowel binnen in de serres als in openlucht. U bent flexibel en gemotiveerd.
Middenschool Halle
Halle
De toepassing van pedagogische en educatieve oriëntering superviseren Leerlingen of studenten in hun oriëntatiekeuze adviseren.
Coovi internaat
Anderlecht
Je begeleidt studenten middelbaar onderwijs na hun schooluren. Je helpt met huistaak, gaat met hen aan tafel en zorgt voor ontspanningsmomenten.
Voor ZEB Geraardsbergen zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens het schooljaar minstens 1 dag per week vrij zijn om te werken.
Mevr. Nancy Bruylant
Lierde
Onthaal, introductie en coördinatie van nieuwe medewerkers, stagiairs en studenten. Als schakel binnen het zorg- en zorgomkaderen team, bezet de…
Voor een pizzeria te Ninove zijn wij op zoek naar studenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken op vrijdagavond, zaterdag- en/of zondagavond.
Studenten die minimum 16 uren kunnen werken, liefst vrijdag en zaterdag zijn zeker ook welkom. Wij zoeken een pt winkelbediende voor een Doe het zelf zaak in…
STUDENTEN GEZOCHT VOOR SUPERMARKT (m/v). Te werken op zaterdag en/of zondag, uren af te spreken. Wat je van ons krijgt. Studentenjob op zaterdag en/of zondag.
Qjobs
Ninove
Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde studenten met een hart voor mode! Ben je student en hou je van mode? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!