Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Studenten jobs in Ghent

Page 1 of 282 jobs
Care.be
Ghent
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klanten in de regio Gent.
Agilitas
Ghent
Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid? Wij zoeken Responsible Young Drivers die beschikbaar zijn tijdens het schooljaar…
Je bent lesgever in de opleidingsonderdelen Nederlands A , Diversiteit , Atelier 3 en je begeleidt studenten op de werkplek (2 basisscholen).
Studenten om het vast personeel te vervangen. Wanneer we op zoek zijn naar studenten in deze regio, zullen we u persoonlijk contacteren.
Bakkerij Aernoudt
Merelbeke +3 locations
Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers, zowel vaste medewerkers als studenten. De noden en resultaten van het bedrijf.
Je kan leerprocessen van studenten hoger onderwijs voorbereiden, organiseren en begeleiden, en studenten talentgericht coachen. Je bent vlot in de Engelse taal:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die in het weekend of tijdens vakantieperiodes ervaring willen opdoen binnen ons ziekenhuis.
Agilitas
Lochristi
Deze vacature staat bovendien open voor zowel studenten als uitzendkrachten. Voor een bloeiende horecazaak te Lochristi zoeken wij op regelmatige basis mensen…
Agilitas
Deinze
Studenten die ook beschikbaar zijn op weekdagen, zijn meer dan welkom! Voor één van de snelst groeiende winkelketens in Europa, zijn we op dit moment op zoek…
Begeleiden van studenten tijdens hun projectwerk EM in Ba1. Begeleiden van studenten bij hun masterproef in de Master Elektromechanica.