Studenten jobs in Hasselt

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 128 jobs
Studenten om het vast personeel te vervangen. Wanneer we op zoek zijn naar studenten in deze regio, zullen we u persoonlijk contacteren.
Studenten om het vast personeel te vervangen. Wanneer we op zoek zijn naar studenten in deze regio, zullen we u persoonlijk contacteren.
Agilitas
Tongeren
Als student heb je verschillende taken =. Opruimen & onderhouden van de winkel. Je bent student en wilt graag een centje bij verdienen tijdens de week en of in…
Ben jij een gedreven student, die graag een centje wil bijverdienen? Je staat in voor het schoonmaken van bussen en krijgt de kans om 1 dag per week te werken.
Switch / IT Pro
Hasselt
Net als wij een grote boon voor Apple -producten ? Dan heb je ons vast al gezien: Die coole, inspirerende Switch-winkels met een aanbod om “ Oh my Jobs” tegen…
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
Agilitas
Tongeren
Wij zoeken studenten die willen meewerken aan het onderhoud van het zwembad (= onderhoud kleedkamers, wc's & diverse ruimtes). Fysiek werk schrikt je niet af.
Voor de Versuz in Hasselt gaan we op zoek naar gemotiveerde studenten en flexi's! Ben jij ontzettend dol op het nachtleven? Onze ideale nachtraaf is een….
Agilitas
Paal
Voor een groothandel van dierengeneesmiddelen en dierenvoeding zijn we op zoek naar studenten in de vaste nachtpost. Ben je een nacht mens?
Voor een grote naam binnen de Catering zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Opdienen van gerechten Inschenken van dranken Afruimen van lege glazen en…