Studenten jobs in Lot

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 240 jobs
Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes?
Maninfo
Bruxelles Molenbeek-Saint-Jean
Ook tijdens de zomermaanden, nemen we studenten aan die één maand of een aantal weken kunnen werken. Een bedrijf van 15 personen. Tweetalig NL-FR is een must.
Krefel is opzoek naar enthousiaste bijrijders! Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren…
Enkel studenten komen in aanmerking om stage te lopen ! Bij de Persgroep Publishing maak je het zelf waar. Wij geven je alle kansen om resultaten te behalen.
We bieden een aantal interessante (werk)stages voor studenten uit het secundair onderwijs of mensen die een erkende opleiding volgen bij bijvoorbeeld VDAB.
Studenten om het vast personeel te vervangen. Wanneer we op zoek zijn naar studenten in deze regio, zullen we u persoonlijk contacteren.
Schoonmaken van kantoren en sanitair. Le nettoyage des bureaux et des sanitaires. Ervaring in de schoonmaak / experiénce dans le nettoyage.
Agilitas DEINZE
Asse
Studenten die ook beschikbaar zijn op weekdagen, zijn meer dan welkom! Als jobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel ernetjes bijligt en dat de…
Enkel studenten komen in aanmerking om stage te lopen! Bij de Persgroep Publishing maak je het zelf waar. Wij geven je alle kansen om resultaten te behalen.
Voor deze functie zoeken wij gemotiveerde studenten die zich een aantal uren per week kunnen vrijmaken. Onze klant is actief in de automotive.