Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Studenten jobs in Mariakerke

Page 1 of 292 jobs
Agilitas
Ghent
Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid? Wij zoeken Responsible Young Drivers die beschikbaar zijn tijdens het schooljaar…
Care.be
Ghent
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten bij onze klanten in de regio Gent.
Agilitas
Ghent
Moet jij altijd voor taxichauffeur spelen? Solliciteer dan nu en verdien er nog iets aan :). Je werkt doorheen de week of weekends van 14u00-19u00.
Je kan leerprocessen van studenten hoger onderwijs voorbereiden, organiseren en begeleiden, en studenten talentgericht coachen. Je bent vlot in de Engelse taal:
Studenten om het vast personeel te vervangen. Wanneer we op zoek zijn naar studenten in deze regio, zullen we u persoonlijk contacteren.
Agilitas
Lochristi
Deze vacature staat bovendien open voor zowel studenten als uitzendkrachten. Voor een bloeiende horecazaak te Lochristi zoeken wij op regelmatige basis mensen…
Voor een kleinschalig voedingsbedrijf in Destelbergen zijn wij actief op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks één of meerdere dagen kunnen werken van…
Begeleiden van studenten tijdens hun projectwerk EM in Ba1. Begeleiden van studenten bij hun masterproef in de Master Elektromechanica.
Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die in het weekend of tijdens vakantieperiodes ervaring willen opdoen binnen ons ziekenhuis.
Ook na deze periode zijn er mogelijkheden voor studenten om op regelmatige basis aan de slag te gaan bij Bleckmann.