Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 604 jobs
Je werkt in een omgeving met meerdere studenten. Voor onze winkel gelegen op de Battelsesteenweg (Mechelen) zijn we op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste…
Je werkt in een omgeving met meerdere studenten. Voor onze winkel gelegen te Duffel zijn we op zoek naar gemotiveerde, enthousiaste studenten M/V.
Agilitas
Mechelen
Voor een grootkeuken zijn wij op zoek naar enthousiaste studenten en uitzendkrachten om op oproepbasis of met een maandplanning te werken.
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt studenten om ons vast personeel tijdens het schooljaar te vervangen. Je hebt een verzorgd voorkomen.
Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar studenten. Magazijnier (orderpicken, inpakken, laden-lossen van vrachtwagens. Wat wij van jou vragen:
The Lodge Group
Leuven
Voor onze gastronomische feestzaal Hof ten Steen te Linter, zijn we op zoek naar studenten en flexi medewerkers in de zaal/bediening.
GAB - Groep Broekaert
Antwerp (city)
Studenten Verkoper - Verkoopster (m/v/x) Scotch & Soda. Scotch & Soda is een internationaal eigenzinnig lifestyle brand dat verdeeld wordt door Groep Alain…
Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes?
Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes?
Sint-Jozefkliniek
Bornem
Tijdens het weekend, vakantieperiodes of de zomermaanden stellen we heel wat studenten in vzw AZ Rivierenland te werk.