Studenten jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 117 jobs
Wij zoeken studenten met een passie voor. Ben jij een gepassioneerde sporter? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar?
Voor een grote naam binnen de Catering zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Opdienen van gerechten Inschenken van dranken Afruimen van lege glazen en…
Heusden-Zolder
Voor een industriële bakkerij in Heusden hebben we studenten nodig. Ben je student maar toch één dag of meer vrij om als student te werken, dan hebben wij…
AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
Het richt zich op studenten van de UHasselt en draagt bij – met behulp van ICT – aan een inclusief en excellent onderwijsbeleid.
Magazijnswerk lijkt wel iets voor jou? Je wilt je handen uit de mouwen steken? Je bent beschikbaar in augustus en september (week 31, 33, 34 en 37)?
Voor de Versuz in Hasselt gaan we op zoek naar gemotiveerde studenten en flexi's! Ben jij ontzettend dol op het nachtleven? Onze ideale nachtraaf is een….
Deze opleiding kent ongeveer 850 studenten. De Universiteit Hasselt draagt bij tot de ontwikkeling van de kenniseconomie in de (Eu)regio.
Voor een productiebedrijf gelegen in regio Halen zijn we op zoek naar studenten (m/v). Je gaat flesjes op de band zetten, controle doen, flesjes in bakken…
CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS
Hasselt
Heb je passie voor je vak en wil je dit graag overbrengen aan onze leergierige studenten? Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele…