Studentenjob jobs in Anderlecht

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 97 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...).
Deze vacature is voor 3 t/m 12 uur per week op woensdag en zaterdag. Bij Hunkemöller doen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze winkels.
Pianofabriek
Sint-Gillis
Je wordt op regelmatige basis ingezet, meestal tijdens het weekend en ’s avonds maar soms ook overdag en in één van de volgende shiften:
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Een uitdagende en variërende studentenjob in een jonge omgeving met de nodige dosis plezier; Bij Mise en Place Events kies je uit de allerleukste evenementen,…
Dan is deze studentenjob waarschijnlijk voor jou ! Ben je op zoek naar een studentenjob en wens jouw vaardigheden ontwikkelen ?
Een uitdagende en variërende studentenjob in een jonge omgeving met de nodige dosis plezier; Werk je liever even niet omdat je bijvoorbeeld hard moet studeren…
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? TEMPS DE TRAVAIL :Temps partiel. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Dan is deze uitdaging iets voor jou!
Sint-Pieters-Leeuw +2 locations
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.