Studentenjob jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 168 jobs
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Hebben teamsporten of racketsporten voor jou geen geheimen?
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar en in de vakanties? AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde skiër of snowboarder?
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...).
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Curando
Bruges
Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. Van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg aan onze zorgvragers aan. En dat kunnen we niet alleen.
Agilitas
Bruges
Ben jij een enthousiaste student die al ervaring heeft in de verkoop? Solliciteer dan zeker op deze vacature! Je hebt een gedreven passie voor Chocolade.
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
HERDERSHOVE
Bruges
Steek jij graag de handen uit de mouwen en wil je centje bijverdienen tijdens de schoolvakanties, weekends en/of lesvrije dagen?**.