Studentenjob jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 108 jobs
Ben je op zoek naar een studentenjob in de herfstvakantie? Ben jij een gepassioneerde loper? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een bedrijf in Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van…
Curando
Bruges
Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. Van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg aan onze zorgvragers aan. En dat kunnen we niet alleen.
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? TEMPS DE TRAVAIL :Temps plein. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter?
Een toffe studentenjob in de regio Gent, waarmee je jouw steentje bijdraagt aan een mooi doel! Wat staat jou te wachten? Ben je een geboren verkoper?
Een studentenjob als productiemedewerker tijdens de grote vakantie in een bloeiend chocolade bedrijf te Brugge. Je stapelt de dozen zorgvuldig op een palet.
Toffe studentenjob in een boeiend bedrijf gespecialiseerd in interieurbouw. Winkel voorbereiden voor opendeurdag, verplaatsen materiaal, het herschikken van de…