Studentenjob jobs in Eeklo

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 221 jobs
Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: Jouw taken tijdens jouw studentenjob : Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme…
Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een bedrijf in Waarschoot. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van…
Een studentenjob in de buurt. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de…
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Hebben teamsporten of racketsporten voor jou geen geheimen?
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Intratuin Lovendegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Je taken kunnen bestaan uit:
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar (voornamelijk tijdens de schoolvakanties)? AT DECATHLON THE GAME IS ON!
Ben je op zoek naar een studentenjob voor de komende weken/maanden? AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde skieër/snowboarder?
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar en in de vakanties? AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde skiër of snowboarder?