Studentenjob jobs in Harelbeke

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 220 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Agilitas
Menen
Je werkt voor een restaurant gelegen in de regio. Je helpt mee in de zaal om alles klaar te zetten + je helpt ook mee met de bediening.
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: Jouw taken tijdens jouw studentenjob : Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme…
Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is.
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Agilitas Menen
Menen
Je helpt mee in de zaal om alles klaar te zetten + je helpt ook mee met de bediening. Je werkt voor een restaurant gelegen in de regio.
CLEOS
Kortrijk
Voor ons kapsalon zijn we dringend op zoek naar een jobstudent om te werken op zaterdag. (6e of 7e jaar haarzorg). De klant verwelkomen en installeren.
Kan deze studentenjob regio Kortrijk jou interesseren? Een groeiende bouwonderneming is volop aan het digitaliseren en focust zich op de e-commerce.
Als (hoger) redder (m/v) heb je veel verantwoordelijkheden. Je houdt niet alleen toezicht op de verschillende zwem- en recreatiezones, maar je controleert ook…