Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Studentenjob jobs in Hasselt

Page 1 of 99 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in de schoonmaak? Wij zijn op zoek naar studenten, die een grote winkel te Hasselt willen poetsen.
Ben je daarnaast op zoek naar een commerciële studentenjob of bijverdienste? Kan jij een stofzuiger verkopen als een sexy-product? Dan is AEG op zoek naar jou.
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter en 18 jaar of ouder?
Agilitas
Beringen
Zoek je nog een leuke studentenjob? Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent…
Als Student / zaterdaghulp assisteer je onze vaste medewerkers op het gebied van kassa, verkoop, opbouwen van de machines, demonstratie, magazijn en…
ISS zoekt voor de maanden juni, juli, augustus en september (zomervakantie) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou?
Op zoek naar een leuke studentenjob, flexi of liefst fulltime? Het lekkerste vlees van Hasselt? Daar hoort uiteraard een top bediening bij.