Studentenjob jobs in Kortrijk

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 166 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is.
Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: Jouw taken tijdens jouw studentenjob : Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme…
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
CLEOS
Kortrijk
Voor ons kapsalon zijn we dringend op zoek naar een jobstudent om te werken op zaterdag. (6e of 7e jaar haarzorg). De klant verwelkomen en installeren.
Kan deze studentenjob regio Kortrijk jou interesseren? Een groeiende bouwonderneming is volop aan het digitaliseren en focust zich op de e-commerce.
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Als (hoger) redder (m/v) heb je veel verantwoordelijkheden. Je houdt niet alleen toezicht op de verschillende zwem- en recreatiezones, maar je controleert ook…
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
WONEN REGIO KORTRIJK
Kortrijk
Wonen Regio Kortrijk biedt u een gevarieerde administratieve studentenjob in een teamgerichte werkomgeving. Je hebt inzicht en kunt logisch redeneren.