Studentenjob jobs in Laken

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 189 jobs
Sint-Jans-Molenbeek
Wat jouw academisch parcours ook is, wij verwelkomen jou als student binnen onze Support Services in Brussel of in Zellik. Je bent minimum 15 jaar.
Heb je interesse om als jobstudent te werken bij het UZ Brussel? Klik hieronder op 'solliciteer voor deze vacature'.
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Je werkt als jobstudent op het secretariaat Pediatrie. Je bent minstens 18 jaar oud. Je bent student hoger onderwijs in een administratieve of medische richting…
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Agilitas
Zaventem
We bieden je een leuke studentenjob in je omgeving. Heb je zin om een centje bij te verdienen? Sta je graag in de verkoop? Help je graag klanten verder?
Agilitas
Dilbeek +1 location
Een leuke studentenjob in fijne omgeving. Action is een van de snelst groeiende non-food retailers van Europa. Goede beheersing van de Nederlandse taal.
Swapfiets
Brussels
Je bent op zoek naar een toffe, flexibele studentenjob; Ben jij op zoek naar een toffe, flexibele studentenjob bij een snelgroeiende startup?
Deze vacature is voor 3 t/m 12 uur per week op woensdag en zaterdag. Bij Hunkemöller doen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze winkels.
Jij bent op zoek naar een studentenjob ? Wil je bij Iris werken als Schoonma(a)k(st)er ? Aarzel dan niet om ons je CV en beschikbaarheid te sturen!