Studentenjob jobs in Liège (city)

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 16 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Agilitas
Tongeren
Het betreft een studentenjob in het hartje van Tongeren. Wij zoeken een student(e) die graag een centje wilt bijverdienen in het weekend en/of tijdens de week.
Agilitas
Tongeren
Een afwisselende en flexibele 'vaste' studentenjob in de buurt. Wij zoeken studenten die willen meewerken aan het onderhoud van het zwembad (= onderhoud…
Agilitas
Tongeren
Op zoek naar een studentenjob? Wij zoeken studenten voor diverse opdrachten : Verkopen van kledij, rekkenvuller in supermarkten, redder in zwembad,…
Agilitas
Tongeren
Een boeiende studentenjob in Tongeren. Dan hebben wij een leuke studentenjob voor jou! Ben je student en heb je een brevet hoger redder?
Agilitas
Tongeren
Als student heb je verschillende taken =. Opruimen & onderhouden van de winkel. Je bent student en wilt graag een centje bij verdienen tijdens de week en of in…
Maasmechelen
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Agilitas
Maasmechelen
Ben je op zoek naar een toffe studentenjob? Voor een eetzaak te Maasmechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Dan ben jij onze kandidaat!
Agilitas
Maasmechelen
Wij bieden studentenjobs aan in regio Maaseik, Maasmechelen en Lanaken. Wij bieden een vaste studentenjob in een boeiende omgeving met een correcte verloning.
Agilitas Tongeren
Tongeren
Een boeiende studentenjob in Tongeren. Als student - redder zal je toezicht houden bij het zwembad. Daarnaast ben je ook bereid bij drukke momenten om te helpen…