Studentenjob jobs in Liège (city)

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 12 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? … Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Jobmatch
Tongeren
Voor onze klant te Tongeren zijn wij voor de maand september op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. … Fijne studentenjob in een aangename werksfeer.
Agilitas
Maasmechelen
Voor een eetzaak te Maasmechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. … Ben je op zoek naar een toffe studentenjob? … Dan ben jij onze kandidaat!
Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst? … Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over.
Agilitas
Maasmechelen
Wij bieden studentenjobs aan in regio Maaseik, Maasmechelen en Lanaken. … Wij bieden een vaste studentenjob in een boeiende omgeving met een correcte verloning.
Als student magazijnier kan jouw takenpakket bestaan uit: … Een boeiende studentenjob op een leuke werkplek. … Is deze studentenjob jou op het lijf geschreven?
Voor onze klant gelegen te Tongen actief in het maken en plaatsen van ramen en… Het betreft hier een studentenjob, dus enkel studenten komen in aanmerking.
Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? … Total Maasmechelen biedt een flexibele en uitdagende studentenjob op basis van jouw…
Je staat in voor het bedienen van de klanten. … Dan is dit zeker een pluspunt! Liefst heb je al ervaring in de horeca, dit mag ook via een studentenjob zijn.
Ben jij die vlotte persoon die hongerig is naar een toffe studentenjob? Dan ben jij onze kandidaat. … Wij bieden jou een toffe studentenjob in een aangenaam team.