Studentenjob jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 171 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar en in de vakanties? Ben jij een gepassioneerde skiër of snowboarder? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? OPLEIDINGSNIVEAU:Geen diploma, getuigschrift basisonderwijs of middenschool.
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? DUUR:van 3 tot 12 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter?
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
CHRISTOPHE DE RUDDER
Gits
Helpen bij verplaatsingen, lichaamsverzorging, huishoudelijke taken in het weekend of bij vervanging vaste assistentie indien zij tijdens vakantieperiodes ook…
Mulder Natural Foods
Roeselare
Op zoek naar een vakantiejob of studentenjob? Wij zijn Mulder Breakfast cereals, expert in ontbijtgranen (muesli, crunchy, granola, extrusie en co-extrusie).
CLEOS
Kortrijk
Voor ons kapsalon zijn we dringend op zoek naar een jobstudent om te werken op zaterdag. (6e of 7e jaar haarzorg). De klant verwelkomen en installeren.
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
KNUFFEL
Hooglede
Je zal instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen van 3 maanden tot en met 12 jaar. Spelbegeleiding en educatieve activiteiten begeleiden *.