Studentenjob jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 205 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar en in de vakanties? Ben jij een gepassioneerde skiër of snowboarder? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Voor een supermarkt regio Loppem zijn we op zoek naar een jobstudent voor de weekends doorheen het schooljaar. Je staat in voor volgende taken:
Mulder Natural Foods
Roeselare
Op zoek naar een vakantiejob of studentenjob? Wij zijn Mulder Breakfast cereals, expert in ontbijtgranen (muesli, crunchy, granola, extrusie en co-extrusie).
CHRISTOPHE DE RUDDER
Gits
Helpen bij verplaatsingen, lichaamsverzorging, huishoudelijke taken in het weekend of bij vervanging vaste assistentie indien zij tijdens vakantieperiodes ook…
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Curando
Eernegem +2 locations
Wij bezorgen jou een zinvolle en boeiende studentenjob. Elke dag bieden wij bij Curando O.L.V. Van 7 Weeën Ruiselede vzw bezielde en menslievende zorg aan onze…
Ben je daarnaast op zoek naar een commerciële studentenjob of bijverdienste? Kan jij een stofzuiger verkopen als een sexy-product? Dan is AEG op zoek naar jou.
Agilitas
Bruges
Ben jij een enthousiaste student die al ervaring heeft in de verkoop? Solliciteer dan zeker op deze vacature! Je hebt een gedreven passie voor Chocolade.