Studentenjob jobs in Lot

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 88 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Deze vacature is voor 3 t/m 12 uur per week op woensdag en zaterdag. Bij Hunkemöller doen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze winkels.
Sint-Pieters-Leeuw +2 locations
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Solliciteren voor deze wervingsreserve is dus geen garantie op een studentenjob! ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar…
Pianofabriek
Sint-Gillis
Je wordt op regelmatige basis ingezet, meestal tijdens het weekend en ’s avonds maar soms ook overdag en in één van de volgende shiften: 8-16,16-24 of 12-18u.
Dan is deze studentenjob waarschijnlijk voor jou ! Ben je op zoek naar een studentenjob en wens jouw vaardigheden ontwikkelen ?
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Agilitas
Erembodegem
Voor deze studentenjob houden we volgende week woensdag een jobdag op 23/10 om 14u. Voor één van onze klanten houden we woensdag 23 oktober een jobdag ter…
Bonne
Aalst
Contract als flexijob of studentenjob is ook mogelijk. Verkoop van verschillende soorten broden, patisserie, koeken, belegde broodjes,...
Stegmann
Zaventem
We zijn op zoek naar jobstudenten die een centje willen bijverdienen doorheen het schooljaar. Heb je dus één of meerdere vrije weekdagen en géén angst om te…