Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Studentenjob jobs in Lummen

Page 1 of 106 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter en 18 jaar of ouder?
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Heusden-Zolder
Je zoekt een actieve studentenjob. Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van het magazijn:
Agilitas
Beringen
Wil jij als student bij Action Beringen werken en heb je regelmatig lesvrije dagen? Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen.
Ben je daarnaast op zoek naar een commerciële studentenjob of bijverdienste? Kan jij een stofzuiger verkopen als een sexy-product? Dan is AEG op zoek naar jou.
Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in de schoonmaak? Wij zijn op zoek naar studenten, die een grote winkel te Hasselt willen poetsen.
Agilitas
Geel
Ben je op zoek naar een bijverdienste in het weekend? Dan is dit misschien dé vacature voor jou! Een fruithandelaar in Geel is op zoek naar een student die kan…