Studentenjob jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Company
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 92 jobs
Ben jij een gepassioneerde sporter? Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Agilitas
Maldegem +1 location
Dan hebben wij een toffe studentenjob voor jou! Je verwerkt de leveringen in de winkel: Toffe studentenjob binnen team van collega's en andere studenten.
Ben jij een gepassioneerde loper? Ben je op zoek naar een studentenjob in de herfstvakantie? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Je taken kunnen bestaan uit:
Agilitas
Adegem
Wij hebben een goedverdiende studentenjob in de productie voor jou! Je hebt vervoer naar Adegem. Studentenjob voor 4 weken in Augustus en/of september.
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
We zijn op zoek naar een tijdelijk administratief bediende met kennis van boekhouden. Aanvullen van dossiers (je doet hiervoor het nodige opzoekwerk).
Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. Bij ons verdien je méér dan je boterham met een afwisselende studentenjob.
Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een bedrijf in Brugge. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van…
Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen. Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis.