Studentenjob jobs in Maldegem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 112 jobs
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Hebben teamsporten of racketsporten voor jou geen geheimen?
Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Je taken kunnen bestaan uit:
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een bedrijf in Waarschoot. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van…
Een studentenjob in de buurt. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees. De hoofdzetel van het bedrijf ligt in Aalter, waar de…
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar en in de vakanties? AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde skiër of snowboarder?
Wat wij van jou verwachten Jouw taken. Als student kan je volgende taken uitvoeren: Je kan werken in de vakanties en op zaterdagvoormiddag (starten 6u 's…
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...).
Bij ons verdien je méér dan je boterham met een afwisselende studentenjob. Meat&More is een snelgroeiend voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees.