Studentenjob jobs in Nevele

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 277 jobs
Agilitas
Deinze
- Een garantie op een langdurige studentenjob. Een leuke studentenjob met een aantrekkelijk salaris. Voor één van de snelst groeiende winkelketens in Europa,…
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar (voornamelijk tijdens de schoolvakanties)? Ben jij een gepassioneerde watersporter (zwemmen, surfen,…
Ben je op zoek naar een studentenjob voor de komende weken/maanden? Ben jij een gepassioneerde skieër/snowboarder? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Agilitas
Sint-Martens-Latem
een toffe studentenjob in hippe omgeving,. Hippe kledingszaak is op zoek naar vlotte studenten die het verschil maken. Je maakt het kopen tot een belevenis,.
Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een bedrijf in Waarschoot. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van…
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Agilitas
Ghent
Een afwisselende studentenjob met veel klantencontact. Agilitas Gent-Zeehaven is voor een subtropisch zwembad op zoek naar redders.
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...).