Studentenjob jobs in Wilsele

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 115 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? DUUR:van 3 tot 6 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter?
THE JAVA COFFEE COMPANY
Rotselaar
Sinds 2014 bouwt The JAVA Coffee Company actief aan een netwerk van JAVA Coffee Houses. Om nu de consument niet enkel JAVA koffie te leren kennen, maar helemaal…
Agilitas
Putte
Hou je van gezond eten zoals groenten en fruit en ben je op zoek naar een studentenjob ? Neem dan vlug een kijkje in onze vacature. Wij helpen jou graag verder.
Producten verkopen Een stabiele studentenjob in een toffe omgeving. Ben je op zoek naar een toffe studentenjob om op zaterdag te werken?
Woonzorgnet Dijleland
Leuven
We zoeken jobstudenten voor de ochtend- en avondrit met de busjes van het dagcentrum in De Wingerd. Je hebt een rijbewijs B en voldoende rijervaring voor het…
Een toffe studentenjob met een correcte verloning! Danone is een internationaal bedrijf dat zich focused op gezonde voeding in 4 verschillende onderdelen:
Je beantwoordt telefonisch of per mail alle binnenkomende vragen van tewerkstellende KU Leuven diensten en studenten m.b.t.een concrete studentenjob.
Stel je kandidaat voor een studentenjob door het online sollicitatieformulier in te vullen. Het gonst van de bedrijvigheid in UZ Leuven, het ganse jaar door.