Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Studentenjob jobs in Zaventem

Page 1 of 132 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Stegmann
Zaventem
We zijn op zoek naar jobstudenten die een centje willen bijverdienen doorheen het schooljaar. Heb je dus één of meerdere vrije weekdagen en géén angst om te…
Deze vacature is voor 3 t/m 12 uur per week op woensdag en zaterdag. Bij Hunkemöller doen wij er alles aan om het juiste personeel te vinden voor onze winkels.
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...).
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? DUUR:van 3 tot 6 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter?
ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...).
Pianofabriek
Sint-Gillis
Je wordt op regelmatige basis ingezet, meestal tijdens het weekend en ’s avonds maar soms ook overdag en in één van de volgende shiften:
Dan is deze studentenjob waarschijnlijk voor jou ! Ben je op zoek naar een studentenjob en wens jouw vaardigheden ontwikkelen ?
Zaventem
Om nieuwe wagen modellen van premium merken te promoten zijn wij volop op zoek naar studenten (18+) met commercieel talent. De testrit doet de rest wel.
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?