Studentenjob jobs in Zaventem

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 166 jobs
Agilitas
Zaventem
We bieden je een leuke studentenjob in je omgeving. Heb je zin om een centje bij te verdienen? Sta je graag in de verkoop? Help je graag klanten verder?
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Agilitas
Machelen
Studeer je Verzorging en start je weldra in het 6e of 7e jaar? Of ben je student in een zorgkundige richting? Ben je op zoek naar weekendwerk in jouw sector?
Blue Pepper
Zaventem
Bovendien is het een flexibele en mooi betaalde studentenjob. Deze studentenjob en de voorziene opleidingen en coaching verzekeren een unieke en leerrijke…
Sint-Jans-Molenbeek
Wat jouw academisch parcours ook is, wij verwelkomen jou als student binnen onze Support Services in Brussel of in Zellik. Je bent minimum 15 jaar.
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Agilitas
Kortenberg
Toffe studentenjob op de baan. Ben jij nog op zoek naar een toffe studentenjob tijdens de maand augustus? Rij je graag met de auto en ben je niet bang om in…
Stegmann
Zaventem
We zijn op zoek naar jobstudenten die een centje willen bijverdienen in de maand september. Je zal telefonisch contact opnemen met fleetmanagers om zo…
Agilitas
Boortmeerbeek
Een leuke studentenjob in een aangenaam en modern bedrijf. Voor een interieurzaak (verlichting) in de Regio Haacht zijn wij op zoek naar een student die elke…