Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Studentenjobs Augustus jobs in Lichtervelde

Page 1 of 11 jobs
Een studentenjob voor de maand juli + augustus. Voor een bedrijf te Hooglede zoeken we een jobstudent om op de afdeling Credit Controll te werken:
Je bent beschikbaar in juni OF juli OF augustus. Let's work Ieper biedt je een studentenjob om u tegen te zeggen !!! Een ervaring die je nooit meer vergeet !!!
Ofwel de maand juli 2019 en eerste 2 weken van augustus 2019. Voor een prachtige Bakkerij in hartje Brugge zijn we op zoek naar een medewerker in de bakkerij -…
Voor onze klant, gespecialiseerd is het ophalen van huisvuil, zijn wij op zoek naar een jobstudent die mee kan gaan op Zondagnacht 25 Augustus.
Interesse in een studentenjob als technieker? Je bent beschikbaar in de maanden juli, augustus, september dit voor minimum 2 opeenvolgende weken.
Studentenjob voor de laatste twee weken van augustus en de eerste week van september. U bent beschikbaar de laatste twee weken van augustus en de eerste week…
Je bent vrij de maand juli OF augustus OF september. Voor een klant in Gullegem ben ik op zoek naar jobstudenten. Je volgt een technische richting.
Easily apply
Studentenjob / flexijob in een Vietnamese foodtruck. Je bent beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag (van half juni tot eind augustus).
Easily apply
Ben jij een echte doener en op zoek naar een zakcentje? Dan is wellicht de volgende vacature iets voor jou! Je gaat aan de slag als industrieel reiniger bij een…
Easily apply
Beveren (Waregem)
19 juli tem 10 augustus. Voor een firma in Beveren-Leie gaat Forum Jobs op zoek naar een student schoonmaakmedewerker. Je bent beschikbaar van 19/07-10/08.
Easily apply