Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 343 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
ONLY
Kortrijk
ONLY KORTRIJK (ring) IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Agilitas
Menen
Je werkt voor een restaurant gelegen in de regio. Je helpt mee in de zaal om alles klaar te zetten + je helpt ook mee met de bediening.
Agilitas
Roeselare
Agilitas Roeselare zoekt dringend gemotiveerde jobstudenten die willen werken in het weekend (vrijdag, zaterdag en/of zondag). Kortom voor ieder wat wils!
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Agilitas
Ingelmunster
Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden op verschillende administratieve afdelingen.
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie bij onze klanten regio Kortrijk.
Gezien de vele aanvragen voor studentenjobs, kunnen wij niet op alle aanvragen ingaan. Bellewaerde maakt deel uit van de Compagnie des Alpes groep, één van de…