Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Studentenjobs jobs in Humbeek

Page 1 of 32 jobs
Op zoek naar een boeiende studentenjob? WANT IN DE MOOISTE TUINEN SCHUILEN DE GROOTSTE TALENTEN... PAIRI DAIZA, UITGEROEPEN TOT MOOISTE DIERENTUIN VAN BELGIË EN…
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Het betreft een gerenommeerd grootwarenhuis. Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen:
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel.
Mevr. Annelies Vanderpooten
Halle
Bij het contactcenter van Colruyt Group kunnen zowel interne medewerkers als klanten, partners … terecht met al hun vragen. En dat kan heel breed gaan:
Geraardsbergen
We zijn op zoek naar 2 studenten die in de herfstvakantie kunnen meewerken in een supermarkt. Je zal ingezet worden voor het aanvullen van de goederen in de…
Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag of op zaterdag? Je bent een echte initiatiefnemer en bent bereid om…
Voor een supermarkt te Denderleeuw zijn wij op zoek naar een jobstudent die tijdens het weekend een centje wil bijverdienen. Druk snel op de knop solliciteren!