Studentenjobs jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 345 jobs
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en Belgiƫ!
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Ben je op zoek naar een studentenjob in de herfstvakantie? Ben jij een gepassioneerde loper? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
JACK & JONES AALST IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES?
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Napoleon Games zoekt jobstudenten voor de speelzalen in Knokke en Lichtervelde (M/V). Jij bent het uithangbord van Napoleon Games en met jouw aanstekelijkeā€¦
Care.be
Kortrijk +2 locations
Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie bij onze klant te Kortrijk.
Agilitas
Tielt
Ben je student en zorg jij graag voor tevreden klanten en weet je van aanpakken? Solliciteer dan snel voor winkelmedewerker in Tielt.