Studentenjobs jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 368 jobs
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar en in de vakanties? Ben jij een gepassioneerde skiër of snowboarder? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Agilitas
Roeselare
Agilitas Roeselare zoekt dringend gemotiveerde jobstudenten die willen werken in het weekend (vrijdag, zaterdag en/of zondag). Kortom voor ieder wat wils!
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
JACK & JONES BRUGGE IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES?
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
DATALINE SOLUTIONS
Bruges
Dataline is op zoek naar jonge talenten voor haar hoofdkantoor te Brugge (Loppem). Wil je ontdekken hoe het er bij een toonaangevende Belgische marktleider aan…
Lago
Bruges
De diverse zwembaden wordt in PPS-formule geëxploiteerd: Een samenwerking tussen publieke partner de stad Brugge, en privé partner Lago, gespecialiseerd in de…
Napoleon Games zoekt jobstudenten voor de speelzalen in Knokke en Lichtervelde (M/V). Jij bent het uithangbord van Napoleon Games en met jouw aanstekelijke…
ONLY
Kortrijk
ONLY KORTRIJK (ring) IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR: