Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Studentenjobs jobs in Lummen

Page 1 of 228 jobs
ISS zoekt voor de maanden juni, juli, augustus en september (zomervakantie) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou?
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
De Winning
Lummen +1 location
Functie voor in de keuken of in de bediening Profiel zowel door de week als weekendwerk Aanbieding verloning onder PC 302 Werkplek: De Winning, Lummen…
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? Ben jij een gepassioneerde sporter en 18 jaar of ouder? Zou je jouw passie willen delen met klanten?
Jumpsquare
Hasselt
Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de leisure sector met de ambitie ‘jumpen de nummer 1 vrijetijdsbesteding van Europa te laten worden…
Spontaan solliciteren kan natuurlijk ook! Je dient te beschikken over eigen vervoer of je kan je makkelijk verplaatsen met het openbaar vervoer.
Limburg.net
Hasselt
(minimum 17 jaar) die op zaterdag op het recyclagepark willen werken. Ondeerstaand vind je alle nuttige informatie over deze vacature.
Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Je versterkt ons ALDI-team in de dagelijkse werking van de winkel: Je bent minimum 18 jaar.