Studentenjobs jobs in Orroir

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 171 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar (voornamelijk tijdens de wintermaanden en juni)? AT DECATHLON THE GAME IS ON!
Lago
Zwevegem
Eind december 2018 opende Speel. Waar kinderen zich volop kunnen uitleven. Dit speelparadijs voor jong en oud biedt voor ieder wat wils, terwijl mama en papa…
JACK & JONES KUURNE IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES?
ONLY
Kortrijk
ONLY KORTRIJK (ring) IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR:
Wevelgem
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Remy Choy
Zwevegem
Je werkt mee in onze Chinees restaurant. Niveau non précisé Domaine non précisé. Gerechten opdienen in de zaal. De zaal van het restaurant schoonmaken.
Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen de medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is.
Jumpsquare
Wevelgem
Jumpsquare Group is één van de snelst groeiende bedrijven in de leisure sector met de ambitie ‘jumpen de nummer 1 vrijetijdsbesteding van Europa te laten worden…