Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 440 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? DUUR:van 3 tot 6 maanden. AT DECATHLON THE GAME IS ON! Ben jij een gepassioneerde sporter?
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Antwerp (city)
Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan in Antwerpen én ben jij trendsettend, spontaan en servicegericht? Wat ga je doen als Verkoopmedewerker in Antwerpen?
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster die je kan combineren met je studies, te bespreken met de…
Sint-Jozefkliniek
Bornem
Ben je op zoek naar een ideale manier om relevante werkervaring op te doen en tegelijk wat bij te verdienen?
Agilitas
Temse +1 location
Voor onze klant Action te Temse zijn wij specifiek op zoek naar studenten die tijdens het schooljaar en schoolvakanties op weekdagen kunnen werken.
Amplo
Mechelen
Heb je een passie voor sport en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor de Sport Day in Den Boemel (Mechelen) op 14/9 zijn wij dringend op zoek naar…
Berca.be
Aartselaar
We zijn op zoek naar een jobstudent in ons berca.be filiaal te Aartselaar, Boomsesteenweg 26a. Een fijne werkplek in een dynamisch en gezond familiebedrijf.