Studentenjobs jobs in Wilsele

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 215 jobs
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
VERO MODA LEUVEN IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT VOOR DE WEEKENDS. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA?
Zo houd je aan je stage meteen een leuke studentenjob over. Ben jij op zoek naar een stageplaats waarin je meteen kunt werken aan jouw toekomst?
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur (1 jaar), voltijds of deeltijds, met kans op verlenging. Je kijkt templates na op hun correctheid.
Student en zin om een eerste werkervaring op te doen? Passie voor voeding en retail? Is klantentevredenheid voor jou een prioriteit? Je bent minimum 15 jaar.
We bieden je een voltijdse of deeltijdse (80%) tewerkstelling voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging. Green Office behoort tot deze dienst.
We bieden een gevarieerde en uitdagende functie binnen een dynamische onderzoeksgroep. Deze functie is gekoppeld aan een graad 3 of graad 4, afhankelijk van je…
Agilitas
Tremelo
Ben je op zoek naar een leuke studentenjob in de regio van Heist-op-den-Berg? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Wekelijks op zaterdag en/of zondag.
Wieni
Leuven
Interesse om als jobstudent aan de slag te gaan ? Wij zoeken gemotiveerde en gedreven studenten die tijdens de zomervakantie wensen te werken in de kinderopvang…
TRIXXO JOBS LEUVEN
Wilsele
Van 16 september tot 27 september zoekt onze klant in Leuven een magazijnmedewerker. Je zal instaan voor het opruimen en sorteren van het ijzermagazijn.