Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Studentenjobs jobs in Zeebrugge

Page 1 of 188 jobs
Ben je op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar en in de vakanties? Ben jij een gepassioneerde skiër of snowboarder? Dan is deze uitdaging iets voor jou!
Agilitas
Blankenberge +1 location
Voor de Action-winkel te Blankenberge zoeken wij gemotiveerde studenten die een centje bij willen verdienen tijdens de week en/of de weekends!
JACK & JONES BRUGGE IS LOOKING FOR A JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES?
VERO MODA OOSTENDE IS OP ZOEK NAAR EEN JOBSTUDENT. Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA?
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Een afwisselende studentenjob bij de meest succesvolle Health & Beauty-keten van Nederland en België!
Knokke-Heist
Met de focus op onze waarden warm, verbonden, gastvrij, competent en vernieuwend wordt in AZ Zeno dagelijks gewerkt aan een verbeterde zorg.
Een gevarieerde studentenjob dicht bij huis. Lidl is er voor iedereen die telt. Voor de klanten die onze verse boontjes in promotie tellen.
Lago
Bruges
De diverse zwembaden wordt in PPS-formule geëxploiteerd: Een samenwerking tussen publieke partner de stad Brugge, en privé partner Lago, gespecialiseerd in de…
Agilitas
Bruges
Ben jij een enthousiaste student die al ervaring heeft in de verkoop? Solliciteer dan zeker op deze vacature! Je hebt een gedreven passie voor Chocolade.