Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 556 jobs
You lead the team of night shift supervisors in GDC/GD1 and the Operations Planner. As a General Supervisor, you are responsible for the late shift timely…
Vous êtes responsable des aspects liés à la sécurité pendant la phase de conception et de réalisation des bâtiments de Colruyt Group.
Voor SARENS BE zijn we op zoek naar een lifting & transport supervisor. Als lifting & transport supervisor ben je de schakel tussen de site en kantoor.
Four Life Sciences
Aalst
Productie Supervisor Food | Aalst. Voor een bedrijf in volle groei ben ik opzoek naar een productie Supervisor. Werken in een vroege & late shift.
Dan ben jij de Supervisor die wij zoeken. Voor onze JD Sports store in Brussel zijn wij op zoek naar een enthousiaste (fulltime) Supervisor.
Om onze productie diepvries site te Erpe-Mere te versterken is LLBG op zoek naar een Maintenance Supervisor die houdt van een technische uitdaging om de…
En tant que junior manager(Supervisor), vous êtes aussi responsable de la gestion quotidienne du rayon femme où vous utilisez votre connaissance du produit et…
Als teamleader coördineer je samen met de supervisor de uitvoering van alle activiteiten aan machines, installaties en nutsvoorzieningen.
Als Supervisor rapporteer je aan Production Manager. Als Supervisor geef je leiding aan het productiepersoneel bakkerij in de nachtshift.
Voor een industriële bakkerij in Erpe Mere zijn we op zoek naar een gedreven lijnverantwoordelijke. In deze gevarieerde, leidinggevende job sta je in voor…