Synergie jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 627 jobs
Dhr. Dejonghe Jord
Ostend
Cfinance staat voor een bloeiende synergie van bank, verzekeringen en vastgoed. Op zoek naar een intellectueel uitdagende job in een groeiende KMO?
Nous recherchons des ouvriers de productions pour une entreprise de matelas. Vous sortez des matelas d'un moule. Vous vérifiez la qualité des matelas.
Wij zijn op zoek naar productiemedewerker. Verschillende posities aan lijnen realiseren (loader, banen, dozen stapelen en folie maken), conformiteit van eiren…
Jord Dejonghe
Ostend
Cfinance staat voor een bloeiende synergie van bank, verzekeringen en vastgoed. Op zoek naar een intellectueel uitdagende job in een groeiende KMO?
Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die volgende taken kan uitvoeren: Goed overweg kunnen met katten. Flexibel naar takenpakket en werkuren.
S&you, deel van Synergie Services binnen de Franse HR-groep Synergie, heeft wereldwijd meer dan 710 vestigingen in 16 landen. De groep is volop in groei.
Voor onze klant in de regio Brugge zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerk(st)er. Dla naszego klienta w regionie Brugge poszukujemy pracownikow do…
Voor onze klant in Brugge, 4*. Hotel zijn we op zoek naar ontbijt/kamermedewerker M/V. Dla naszego klienta w Brugge, 4*. Praca 6 dni w tygodniu, 38h.
Wij zijn op zoek naar jou! Voor een schoenenwinkel gaan wij op zoek naar een nieuwe medewerker die zal instaan voor het verkopen van schoenen en handtassen,…
Wij zijn op zoek naar inpakker. Steken eieren in plastieke pakjes en dan op de paletten, producten klaar maken voor vervoer naar de klant. Tel. 050 47 40 26.