Synergie jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,197 jobs
Je leest en interpreteert bouwkundige plannen en tekeningen. Je tekent de technische details uit van aluminium afsluitngen voor projecten en/of productie in…
Als wever heeft u verschillende funcies en verantwoordelijkheden: Bedienen van de weefmachine en zijn toebehoren. … Afzetten en aanleggen van de weefrollen.
Pour une entreprise d'alimentation à Kortemark nous cherchons un opérateur 2 équipes. … Démarer la ligne de production,. Controler la qualité des produits,.
S&you, deel van Synergie Services binnen de Franse HR-groep Synergie, heeft wereldwijd meer dan 710 vestigingen in 16 landen. … De groep is volop in groei.
Voor een bakkerij in Roeselare zijn we op zoek naar een kandidaat flexijob om te werken op zondagvoormiddag van 7h- 13h. … Specifiek op zoek naar flexijob.
Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. … We nemen je op in een team dat overloopt van synergie en enthousiasme.
Wij zijn dringend op zoek naar een kwaliteitscontroleur! Je zal instaan voor de kwaliteit en de hygiëne in de productie. … Kwaliteit is voor jou héél belangrijk.
Vous dirigez plusieurs machines de verrerie. Vous travaillez en fonction des bons de commandes. Vous controlez la qualité des pièces terminés.
Assisteren in de dagelijkse boekhouding van diverse vennootschappen. Opmaken van wettelijke en financiële rapporteringen.
Hogeschool West-Vlaanderen
Kortrijk
Je creëert samen met het opleidingsteam een reële en virtuele leefomgeving, die het leren faciliteert en versterkt en die kruisbestuiving en synergie aanmoedigt…