Synergie jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,347 jobs
We nemen je op in een team dat overloopt van synergie en enthousiasme. Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen.
Uittekenen van technische plannen van industriële gebouwen. U genoot een bouwkundige opleiding, of gelijkwaardig door ervaring.
Als International Contactcenter Coach ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van een coaching strategy voor contact centers.
Pour une entreprise d'alimentation à Kortemark nous cherchons un opérateur 2 équipes. Démarer la ligne de production,. Controler la qualité des produits,.
Voor diverse accountancy projecten gaan wij op zoek naar flexibele Dossierbeheerders. De verschillende projecten kunnen doorgaan bij enerzijds boekhoudkantoren…
Als hotelreceptionist voor een hotel in Brugge engageer je je voor het onthaal van gasten en het reservatiebeheer.
Als magazijnier heeft u verschillende taken en verantwoordelijkheden. Het takenpakket bestaat onder andere uit: U schrikt niet terug van fysiek werk.
Samen met je collega's van de asfaltploeg sta je in voor de kwaliteit van het gelegde asfalt en zorg je ervoor dat de asfaltlaag volgens de correcte…
Als mechanisch tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van ontwerp- en samenstellingstekeningen van projecten binnen uw vakgebied.
Als mechanisch tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uittekenen van ontwerp- en samenstellingstekeningen van projecten binnen uw vakgebied.