Synergie jobs in Lummen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 575 jobs
Sta je in voor het monteren en installeren van koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, koeltogen, koelcellen, …). … Graag op locatie willen werken.
Voor een bedrijf in Beringen zijn we op zoek naar studenten die elke week zondagnacht kunnen werken van 23u tot maandagochtend 6u.
Je bent ambassadeur van de Synergie mentaliteit: … Ben je 2 jaar in dienst bij Synergie? … Als uitzendconsulent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een…
Ben je 2 jaar in dienst bij Synergie? … Als consultant bij Synergie ga je elke dag op zoek naar de ideale match tussen werkzoekenden en bedrijven.
Voor een bedrijf in regio Diest zoeken wij heftruckchauffeurs. Jouw voornaamste taken als vorkliftchauffeur zijn: … Veiligheid is een topprioriteit voor jou.
Voor een bedrijf in regio Diest zoeken wij orderpickers/magazijniers. Jouw voornaamste taken als magazijnier/orderpicker zijn: … Je beschikt over eigen vervoer.
Ben jij commercieel en beschik je over een goede talenkennis? Lees dan zeker verder!Voor een bedrijf in Beringen zijn wij op zoek naar een junior inside sales…
Als office manager ben jij van alle markten thuis. Je bent een commercieel talent en beschikt ook nog eens over een stevige dosis leidersinstinct.
Voka
Hasselt
Je realiseert een synergie tussen de activiteiten van de eigen cluster en initiatieven van andere clusters. … Op zoek naar een Manager Talent.
U werkt in het magazijn als magazijnier of orderpicker. U zorgt ervoor dat de onderdelen op de juiste plaats in het magazijn staan. … Bereid zijn om in 2 ploegen.