Synergie jobs in Opglabbeek

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 298 jobs
Schoonmaak van kantoren op een huiselijke manier; Je bent elke werkdag beschikbaar van 06:00 - 10:00 's ochtends.
Als office manager ben jij van alle markten thuis. Je bent een commercieel talent en beschikt ook nog eens over een stevige dosis leidersinstinct.
Voka
Hasselt
Je realiseert een synergie tussen de activiteiten van de eigen cluster en initiatieven van andere clusters. Op zoek naar een Manager Talent.
Je bent ambassadeur van de Synergie mentaliteit: Ben je 2 jaar in dienst bij Synergie? Als uitzendconsulent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een…
Voor onze klant te Genk zijn wij op zoek naar studenten die doorheen het schooljaar 2-4 dagen per week aan de slag willen in de logistiek of productie.
Voor een firma gelegen in Oudsbergen ( Opglabbeek ) zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor volgende taken :
Voor onze klant zijn wij op zoek naar een student(e) schoonmaak die zo snel mogelijk kan opstarten tot en met 30/08/2019.
Voor een groeiend bedrijf regio Genk zijn wij opzoek naar een gemotiveerde ploegbaas met een eerste ervaring als leidinggevende.
Voor Haven Genk zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Je zal instaan voor allerhande logistieke activiteiten maar vooral voor het laden en…
Voor onze klant te Oudsbergen, tewerkzaam in de houtsector zoeken wij een magazijnier in dagdienst. Laden en lossen van vrachtwagens;