Synergie jobs in Opglabbeek

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 288 jobs
Opglabbeek
Schoonmaak van kantoren op een huiselijke manier; Je bent elke werkdag beschikbaar van 06:00 - 10:00 's ochtends.
Opglabbeek
Voor een bouwfirma die zich bezighoudt met industriebouw, zijn we op zoek naar een ervaren magazijnier die ook onderhoudswerken kan uitvoeren.
Voor de productiehal van een gekende speler uit de industriebouw, zijn we op zoek naar een schrijnwerker / bekister. Vast contract na geslaagde interimperiode.
Je bent ambassadeur van de Synergie mentaliteit: Ben je 2 jaar in dienst bij Synergie? Als inhouse uitzendconsulent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats…
Opglabbeek
Voor een gekende wegenbouwfirma zijn wij op zoek naar arbeiders die willen werken in de aanleg van betonnen wegen (voetpaden, fietspaden,...).
Opglabbeek
Voor een gekende wegenbouwfirma zijn we momenteel op zoek naar een allround magazijn- en terreinverantwoordelijke. Hierbij zal jouw takenpakket bestaan uit:
Voor een logistieke firma in Hasselt zijn wij op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Als orderpicker werk je in een vaste late ploeg.
Opglabbeek
Voor een firma gelegen in Oudsbergen ( Opglabbeek ) zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor volgende taken :
Ben jij een preventieadviseur met ervaring in de logistieke sector? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een…
Voor de productie afdeling van een gekende speler in de industriebouw, zijn we op zoek naar een betoncentralist. Je kan vlot met de PC overweg.