Synergie jobs in Oudenaarde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,568 jobs
Oudenaarde
Je bent ambassadeur van de Synergie mentaliteit: Ben je 2 jaar in dienst bij Synergie? Als uitzendconsulent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een…
Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. O Automatisch en manueel doseren van grondstoffen.
Je staat in voor het besturen van een graafkraan op rupsen tot 35 ton voor het verrichten van grond-, funderings- en afbraakwerken.
Je komt terecht in een bouwfirma die actief is binnen riolerings-, grond- en afbraakwerken en aanleg van opritten en terrassen.
Je wordt ingezet bij de ruwbouw van zwembaden voor onze klanten. Je staat mee in voor het grondwerk in de aanleg van onze zwembaden.
Samen met jouw collega's sta je in voor het isoleren van muren. Als ploegbaas ben je het aanspreekpunt van de ploeg. Je werkt in Oost- en West-Vlaanderen.
Oudenaarde
Voor een pas uitgebreide klant, gespecialiseerd in afvalverwerking, regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een VRACHTWAGENTECHNIEKER.
Pour notre client actif dans l'installation des lignes aériennes de chemin de fer, nous recherchons un monteur. En tant que monteur vous éffectuez.
Je wordt ingeschakeld in de garage te Wortegem-Petegem. Herstellingen uitvoeren aan en lakken van personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, werfmachines en…
Je bent ambassadeur van de Synergie mentaliteit: Als consultant bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht.