Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 1,783 jobs
Voor een tuinaanleg en tuinonderhoud bedrijf te Lendelede zijn we dringend op zoek naar een gedreven tuinarbeider die maar al te graag de handen uit de mouwen…
Als hotelreceptionist voor een hotel in Brugge engageer je je voor het onthaal van gasten en het reservatiebeheer.
We nemen je op in een team dat overloopt van synergie en enthousiasme. Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen.
Je bent ambassadeur van de Synergie mentaliteit: Als consultant bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht.
Als magazijnier heeft u verschillende taken en verantwoordelijkheden. Het takenpakket bestaat onder andere uit: U schrikt niet terug van fysiek werk.
Voor diverse accountancy projecten gaan wij op zoek naar flexibele Dossierbeheerders. De verschillende projecten kunnen doorgaan bij enerzijds boekhoudkantoren…
Als International Contactcenter Coach ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en uitvoeren van een coaching strategy voor contact centers.
Voor onze klant regio Avelgem die gespecialiseerd is in tapijttegels, vinyltegels en vinyl op rol zijn we op zoek naar kandidaten die in een productiewereld aan…
U staat in voor het klaarleggen en aannaaien van de rollen tapijt ter bevoorrading van de latexeerstraat. Ervaring met heftruck pin is een pluspunt.
Onze klant is actief in de machinebouw én marktleider in hun segment. Ze zoeken medewerkers, gepassioneerd door elektromechanica om hun team te versterken.