Synergie jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 535 jobs
Voor een bedrijf in Beringen zijn we op zoek naar studenten die elke week zondagnacht kunnen werken van 23u tot maandagochtend 6u.
Sta je in voor het monteren en installeren van koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, koeltogen, koelcellen, …). Graag op locatie willen werken.
Als office manager ben jij van alle markten thuis. Je bent een commercieel talent en beschikt ook nog eens over een stevige dosis leidersinstinct.
Voor een bedrijf in regio Diest zoeken wij orderpickers/magazijniers. Jouw voornaamste taken als magazijnier/orderpicker zijn: Je beschikt over eigen vervoer.
Ben jij commercieel en beschik je over een goede talenkennis? Lees dan zeker verder!Voor een bedrijf in Beringen zijn wij op zoek naar een junior inside sales…
Voor een groothandel in Beringen, zijn we op zoek naar een diepvriesmagazijnier. Goederen ontvangen en verwerken met de scanner.
Voor een bedrijf in regio Diest zoeken wij heftruckchauffeurs. Jouw voornaamste taken als vorkliftchauffeur zijn: Veiligheid is een topprioriteit voor jou.
Voor een bedrijf te Balen zijn wij op zoek naar een verantwoordelijke voor de aankoop en de prijszetting. Jouw hoofdverantwoordelijkheid bestaat uit het beheer…
Voor een bedrijf in Alken zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. Je tekent de uitvoeringsplannen en de gedetaillee'rde productietekeningen voor onze…
U werkt in het magazijn als magazijnier of orderpicker. U zorgt ervoor dat de onderdelen op de juiste plaats in het magazijn staan. Bereid zijn om in 2 ploegen.