Technicien De Surface jobs in Kuurne

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 39 jobs
Tu es technicien(ne) de surface ou intéressé(e) par ce secteur et tu as envie de t’investir dans la plus grande société de services au monde ?
Pour un de nos client reconnu dans le nettoyage professionnel dans le Hainaut, nous recherchons des techniciens de surface. Horaire en fonction de la demande.
Aurelia Chariamonte
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. Je hebt reeds een eerste ervaring in de schoonmaak achter de rug. In de toekomst is uitbreiding van de uren naar een voltijdse job…
Mevr. Steffi Lust
Kortrijk
Gladde zones afbakenenJe hebt reeds een eerste ervaring als schoonmaakmedewerker achter de rug. Je komt terecht in een stabiel bedrijf met aangename werksfeer…
Mevr. Lepouttre
Kortrijk
Technicien de surface 24 mois. U bent verantwoordelijk voor het toezicht, de begeleiding en de controle op de uitvoering van de taken op de werf van de klant.
Dhr. Bunyamin Ozçelik
Kuurne
Technicien de surface 6 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Loon volgens de barema's.Spoedige indiensttreding mogelijk.Je werkt elke weekdag van 10u…
Mevr. geelen sandra
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. De ruimtes ventileren en verluchten. Invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen.
Caroline Gadeyne
Kortrijk
Technicien de surface 24 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen.
Mevr. Sylvie Delannoy
Menen
Je respecteert nauwgezet de hygiënevoorschriften. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten.
Dhr. Jürgen Boone
Izegem
In West-Vlaanderen en de regio Aalter, Deinze, Gent. ENTRIO is gespecialiseerd in kantorenschoonmaak. Samen met ons team van 130 enthousiaste poetscollega’s…