Technicien De Surface jobs in Lichtervelde

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 20 jobs
Dhr. SPRUYTTE Matthieu
Torhout
De zaak is gesloten tijdens de week waardoor je zelf uw werkuren kunt kiezen (maandag / dinsdag / woensdag - tijdstip / aantal uren zelf te kiezen ) U zult…
Mevr. Saskia De Groot
Bruges +1 location
Technicien de surface 24 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten. Je beschikt over het nodige enthousiasme om aan de…
Mevr. Christine Van Wetswinkel
Bruges
De ruimtes ventileren en verluchten. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Verloning volgens de vastgelegde ziekenhuisbarema’s.
Mevr. Eline Pollet
Ichtegem
De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. In Hof Demeersseman zijn we op zoek naar een parttime medewerker onderhoud. Je werkt 1 op 2 weekends.
Mevr. Evelien Delaere
Roeselare
Technicien de surface 6 mois. Je bent betrouwbaar en houdt rekening met de privacy van de cliënten. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen.
Mevr. Agnes Hlatcu
Roeselare
Technicien de surface 24 mois. De ruimtes ventileren en verluchten. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De activiteiten van een team coördineren.
Nathalie Meheus
Bruges
Technicien de surface 6 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen. 6u00 tot 12u00 OF Start:
Mevr. Martine Dekeyzer
Oudenburg
Technicien de surface 24 mois. De ruimtes ventileren en verluchten. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Voor een vastgoedkantoor te Oudenburg zoeken we een…
Mevr. Tine Feys
Bruges
Technicien de surface 24 mois. Nadien nog wat helpen met de taken van collega's zoals de afwas, strijken,.. De ruimtes ventileren en verluchten.
Johan Scharlaken
Moorslede
Durven opkomen voor de belangen van de ouderenzorg. Onderhouden van kamers en gemeenschappelijke ruimtes. Niveau non précisé Domaine non précisé.