Technicien De Surface jobs in Nevele

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 19 jobs
Evi Van de Steene
Ghent
Technicien de surface 24 mois. Je steekt graag de handen uit de mouwen. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten.
Mevr. Els Braeckman
Lievegem
Technicien de surface 6 mois. De ruimtes ventileren en verluchtenGoede kennis Nederlands is vereist vanwege de contacten met de bewoners.
Mevr. Vuylsteke Lies
Ghent
Technicien de surface 24 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De uren zijn overdag te presteren van maandag tot vrijdag.
Mevr. Isabelle Cordewiner
Ghent
Technicien de surface 24 mois. De ruimtes ventileren en verluchten. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Je bent collegiaal en vlot in de omgang.
kristof Standaert
Ghent
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De binnenkant van vliegtuigen, wagens, treinen, ...
Mevr. De Bock An
Ghent
Technicien de surface 24 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten. Wij zoeken een verzorgde, gemotiveerde poetsvrouw/…
Mevr. Jessica Calcoen
Ghent
Technicien de surface 6 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten. 38 uur per week Vast uurrooster:
Vuylsteke Sophie
Deinze
Technicien de surface 6 mois. Je hebt aandacht voor de belevingswereld van de patiënt en je bent klantgericht. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Bram van Baarle
Ghent
Technicien de surface 24 mois. De ruimtes ventileren en verluchten. Je werkt in de regio Gent. Invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen.
Kjell Vanderhaeghen
Ghent
Technicien de surface 24 mois. De ruimtes ventileren en verluchten. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Onze klanten zijn vooral kantoren, winkels, horeca…