Technicien De Surface jobs in Zolder

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 31 jobs
Mevr. Ilse Andries
Beringen
Technicien de surface 24 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchtenu werkt precies en snel, u bent gedreven, beleefd en…
Dhr. Mertens
Heusden-Zolder
Technicien de surface 6 mois. De ruimtes ventileren en verluchten. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. U staat in voor het poetsen van de brasserie/keuken,…
Dhr. Sleeckx
Zonhoven
Je poetst de winkel met de schrobzuigmachine. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Ook sta je in voor het onderhoud van de sociale ruimtes.
Jolien Millen
Hasselt
Technicien de surface 6 mois. De onderhoudsmedewerker maakt deel uit van de onderhoudsploeg. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Werken in een tof team.
Dhr. Marc Welkenhuyzen
Hasselt
Invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen. Wij zijn opzoek naar een schoonmaker/ster die wekelijks gemeenschappelijke trappenhallen wilt gaan…
Sabrina Marsili
Zonhoven +1 location
Technicien de surface 24 mois. De ruimtes ventileren en verluchten. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Kim Vandenplas
Hasselt
Technicien de surface 6 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. Invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen.
Mevr. Veerle Poosen
Hasselt +1 location
Technicien de surface 6 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten. Dagelijks bij een vaste klant in Hasselt.
Mevr. Marsili Sabrina
Zonhoven +2 locations
Technicien de surface 24 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten. Je woont in de streek. 3,5t en max. 8 plaatsen.
Mevr. Marsili Sabrina
Genk
Technicien de surface 24 mois. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen. De ruimtes ventileren en verluchten. Je woont in de streek. 3,5t en max. 8 plaatsen.