Technicien Surface jobs in Bruges

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 34 jobs
Mevr. Peeters Annick
Bruges
Poetsen van bewonerskamers en gemeenschappelijke ruimten binnen het woonzorgcentrum. Niveau non précisé Domaine non précisé. Kennis van de nederlandse taal.
Heidi Blancke
Bruges
Technicien de surface 24 mois. Schoonmaker / schoonmaakster gezocht voor regio Brugge : Général 3ème degré Enseignement général secondaire.
Mevr. Nathalie Meheus
Bruges
Technicien de surface 6 mois. Reingen van fabrieksruimtes, kantoren, sanitair en keuken. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Sigrid Reynaert
Ostend
Technicien de surface 6 mois. Als medewerker van ons schoonmaakteam sta je in voor het hygiënisch schoonmaken van de verblijfsafdelingen in ons ziekenhuis.
Sigrid Reynaert
Ostend
Technicien de surface 6 mois. Op zoek naar een boeiende schoonmaakfunctie met vaste uren in de voormiddag? Als medewerker schoonmaak voor het algemeen onderhoud…
Mevr. De Feyter Evelien
Bruges
Schoonmaken van privé appartementen schoonmaken van algemene delen. Niveau non précisé Domaine non précisé. Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken.
Danny Van De Velde
Bruges
8 u per week poetsen van bureauruimtes in administratief blok van een school. Niveau non précisé Domaine non précisé. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen.
Kathleen Hinderyckx
Bruges
Technicien de surface 6 mois. Schoonmaken van burelen en dergelijke. Niveau non précisé Domaine non précisé. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen.
Mevr. Saskia De Groot
Bruges
Technicien de surface 24 mois. Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken,…
Liesbeth Claeys
Bruges
Technicien de surface 6 mois. Als poetskracht ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse hygiëne in Oranje: Het opfrissen en hygiënisch onderhouden van burelen…