Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Technicien Surface jobs in Diest

Page 1 of 27 jobs
Dhr. Kenny Oben
Aarschot
Technicien de surface 6 mois. Ter versterking van ons team is Care op zoek naar een schoonmaakmedewerker bij onze klant te Aarschot. Je werkt 2u in de week.
Mevr. Ilse Andries
Beringen
Technicien de surface 24 mois. Schoonmaak van schoolgebouwen Beringen - Lummen. Niveau non précisé Domaine non précisé. De handdoek- en zeepverdelers bijvullen.
Sandra Maes
Rotselaar
Vrije basisschool De Klinker Rotselaar is op zoek naar iemand (m/v) om ons onderhoudsteam te komen versterken voor 20/38 en dit vanaf 1 september 2019 t.e.m.
Marleen Vanbrabant
Aarschot
Technicien de surface 24 mois. We zoeken iemand om vast in dienst te poetsen bij Interlabel. Dit zowel in de productieruimte en bureaus van Interlabel, als in…
Mevr. Liesbeh Vandervoort
Tienen
Technicien de surface 6 mois. Care is op zoek naar een medewerker schoonmaak bij onze klant Bebat te Tienen. Daarnaast ook ingevuld met taken als:
Dhr. De Meulemeester Geert
Tessenderlo
Technicien de surface 6 mois. Je staat in voor de schoonmaak van de leslokalen, burelen, sanitair,.... Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Veerle Poosen
Lummen +1 location
Technicien de surface 6 mois. Dagelijks onderhoud van kantoren / winkel / sanitair 20u/week Bedrijf in Lummen. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Dhr. van der Raaij Wesley
Leopoldsburg
Voor onze klant in Pelt zijn wij op zoek naar een nieuwe Kleener voor een deeltijdse tewerkstelling. Als Kleener sta je in voor het dagelijks onderhoud van een…
Jolien Millen
Hasselt
Technicien de surface 6 mois. De onderhoudsmedewerker maakt deel uit van de onderhoudsploeg. Hij/zij staat in voor het onderhoud (poetsen) gemeenschappelijke…
Dhr. Mertens
Heusden-Zolder
Technicien de surface 6 mois. Voor hotel De Pits, Sterrenwacht 143 - 3550 Heuden-Zolder zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker, dit voor een 5…