Technicien Surface jobs in Dilsen

Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds
Page 1 of 19 jobs
Dhr. Bernd Schepkens
Maasmechelen
Wij zijn voor onze woonzorgcampus voor onmiddellijke indiensttreding (vervanging ziekte) op zoek naar een medewerker onderhoud. U hebt een hart voor ouderen.
Dhr. Marc Welkenhuyzen
Bilzen
€13,28 per uur
Technicien de surface 6 mois. Wij zoeken een flexibele poetsman die ook ervaring heeft als ramenwasser en die beide jobs wilt combineren.
Ton Van Loon
Genk +1 location
Technicien de surface 6 mois. Wij zijn dringend op zoek naar 2 medewerkers voor het schoonmaken van gangen, klaslokalen, sanitaire ruimtes en keuken.
David Cleynhens
Maasmechelen
Mc Donald's Maasmechelen is dringend op zoek naar onderhoudspersoneel. Tijdens de nacht (sluitingstijden) zorgt u voor het schoonmaken van de toiletten,…
Dhr. Yves Desard
Lanaken
Technicien de surface 6 mois. Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex · Opvolgen van een goed stockbeheer · Schoonmaakmateriaal onderhouden ·…
Valentina Poelmans
Dilsen-Stokkem
De Meander vzw biedt emancipatorische, vraaggerichte en inclusieve begeleiding aan personen met een verstandelijke en/of motorische beperking.
Dhr. Weytjens
Genk
Technicien de surface 24 mois. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van ramen, vloeren en ruimten. Je draagt zorg voor het onderhoud binnen het gebouw.
Robert Zoons
Oudsbergen
Netheid met een brede glimlach', jouw motto? Wij hebben de ideale job voor jou. Als medewerker schoonmaak sta je in voor de schoonmaak van de kamers van onze…
Sabrina Marsili
Bilzen
Technicien de surface 24 mois. Je staat in voor het wekelijks onderhoud van burelen en sociale lokalen omgeving Bilzen. Niveau non précisé Domaine non précisé.
Mevr. Evie Geuns
Genk
Vzw Ons kinderhuis is een erkende organisatie binnen de bijzondere jeugdzorg. Wij bieden verblijf aan 34 meisjes en jongens aan van 0 tot 18 jaar in drie…