Filter results by:
Sort by: relevance - date
Post your CV - It only takes a few seconds

Technicien Surface jobs in Gullegem

Page 1 of 48 jobs
SODALIS CORPORATION SCRL-FS
Dottignies
Sodalis Corporation est une société coopérative à finalité sociale, elle est reconnue comme entreprise d'insertion par la Région Wallonne.
Pour un de nos client reconnu dans le nettoyage professionnel dans le Hainaut, nous recherchons des techniciens de surface. Horaire en fonction de la demande.
Tu es technicien(ne) de surface ou intéressé(e) par ce secteur et tu as envie de t’investir dans la plus grande société de services au monde ?
Aurelia Chariamonte
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud van sanitaire voorzieningen. Als toiletdame/ heer sta je in voor de hygiëne en de…
Mevr. Steffi Lust
Kortrijk
Voor een schoonmaakbedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker die instaat voor het poetsen van kantoren, burelen etc.
Mevr. Delbeke Hanne
Kortrijk
Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en goed georganiseerde onderhoudspersoon. Het onderhoud van de vloeren, deuren, vensters van…
Dhr. Bunyamin Ozçelik
Kuurne
Technicien de surface 6 mois. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers schoonmaak om te werken in het ringshopping van Kuurne.
Mevr. Lepouttre
Kortrijk
Technicien de surface 24 mois. Voor onze afdeling Cleaning zijn we op zoek voor bedrijven, scholen, opkuis werven,... Je bent bereid om mee te werken,.
Mevr. geelen sandra
Kortrijk
Technicien de surface 6 mois. Schoonmaken van burelen 08u30 tot 16u30 dagelijks. Niveau non précisé Domaine non précisé. De ruimtes ventileren en verluchten.
Caroline Gadeyne
Kortrijk
Technicien de surface 24 mois. Poetsen grote ruimtes en lokalen in een schoolgebouw. Niveau non précisé Domaine non précisé.